DSC01160Moment istoric pentru fotbalul braşovean: debutul echipei Unirea Tarlungeni în liga secundă de fotbal! Evenimentul  se produce sâmbătă,de la ora 11,00, pe stadionul din comuna braşoveană, modernizat şi omologat pentru meciurile din liga 2. Echipa din Tărlungeni face parte din seria I a ligii secunde şi va juca primul meci cu Poli Iaşi, una din echipele retrogradate din prima ligă şi principală favorită la promovare

Antrenorul echipei este Laszlo Balint, care ne-a declarat: ,,Avem mulţi jucători noi, lucru normal,pentru că vom juca într-un eşalon superior. Părerea mea este că s-au făcut transferuri importante, am căpătat o consistenţă valorică şi spun eu că şi din punct de vedere numeric stăm bine. Ne aşteaptă un meci greu cu o echipă retrogradată din prima ligă, cu Poli Iaşi. Băieţii s-aupregătit bine şi dornici să facă ofigură frumoasă în jocul cu Iaşi, să scoată maximum din acest joc”.

Celelalte meciuri din seria I sunt: CF Brăila – Unirea Slobozia, SC Bacău – FC Clinceni, Gloria Buzău – Farul Constanţa, ACS Berceni – Rapid.