Circul înlocuirii lui Ionuț Badea cu Viorel Hizo, pe banca tehnică a „Steagului”, s-a stins, la fel de repede cum a și început. Hizo și-a luat tălpășița de la Brașov, iar suspendatul Badea probabil că mai bântuie pe sub Tâmpa, în așteptarea unei soluționări favorabile în divorțul intentat de președintele Ioan Neculaie. Prețul „partajului”: drepturile financiare achitate la zi, plus patru salarii compensatorii în avans. Nici mult, nici puțin, mai degrabă undeva în limitele rezonabilului, s-ar zice.
Suporterii „galben-negrilor” încă mai așteaptă o mutare surpriză, dar, pe zi ce trece, se pare că interimatul lui Adrian Szabo (foto) se poate prelungi, în cazul unor rezultate promițătoare.
Adi Szabo, despre oportunitatea ivită, zilele acestea: „Sunt încântat că am ajuns să conduc prima echipă a clubului care m-a crescut de la vârsta de 10 ani. E un vis care a devenit realitate. M-aș bucura ca această împlinire să coincidă cu un rezultat bun în meciul cu FC Vaslui”.
Dacă președintele Neculaie nu va opera vreo mutare și, în plus, rezultatele îl vor ajuta, sunt șanse ca Adrian Szabo (52 ani) să-și înceapă oficial mandatul de „principal” al FC Brașov după cele 30 de zile regulamentare, cât poate dura perioada de interimat.