Cote & Ponturi Pariuri Chelsea – Arsenal (Finala Europa League)

Chelsea și Arsenal se întâlnesc pe 29 mai 2019 pentru Finala Europa League, iar noi vă prezentam mai jos cotele de pariuri și ponturile aferente.

cote ponturi pariuri chelsea arsenal europa league

Ambele echipe au fost destul de inconsistente ca formă în ultimele săptămâni. Fanii Arsenal au trăit cu greu finalul lunii aprilie, când echipa lor a pierdut trei meciuri în Premier League, primind câte 3 goluri în fiecare dintre aceste înfrângeri. Dezamăgirea vine din faptul că înfrîngerile au venit cu echipe destul de modeste: Crystal Palace, Wolverhampton Wanderers și Leicester City.

Tunarii au reușit să ridice spiritele cu o dublă victorie împotriva spaniolilor de la Valencia în semifinalele Europa League. Au reșit să înscrie 7 goluri în două meciuri și au continuat cu o victorie cu 3-1 contra celro de la Burnley în ultimul meci din Premier League.

Chelsea vine în acest meci cu un record de 7 meciuri fără înfrângere, însă statistica directă dintre cele două echipe arată faptul că Chelsea a câștigat doar o dată în ultimele 9 întâlniri.

Astfel, un pariu ca Arsenal să nu piardă meciul pare a fi o alegere bună la cota de 1.60.

Cei care doresc să își asume un risc suplimentar pot opta pe pariul Arsenal să ridice trofeul la cota de 2.10, având în vedere că antrenorul echipei, Unai Emery, a câștigat Europa League de trei ori la rând cu Sevilla.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *